O NAS

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1992 v obliki samostojne podjetniške dejavnosti, kasneje pa smo leta 2001 spremenili status in se tako preoblikovali v podjetje Kosednar d.o.o., ki zavzema dejavnost računovodskih, knjigovodskih, revizorskih in drugih storitev.

 

Logotip podjetja sestavljajo matematični znaki »plus, deljeno, krat in enačaj«. Matematični znak »minus« pa je namenoma izpuščen, kar pomeni, da naša formula ne vsebuje minusa. »Minus ne obstaja!« je vodilo podjetja. Zeleni odtenki barv pa nosijo sporočilo prijaznosti do okolja, navsezadnje smo veliki privrženci elektronskega oz. brezpapirnega poslovanja .


 
 
   

 
logo_zelen.JPG
 
 
zdravo.jpg
Poslovanja slovenskih podjetij v zadnjem času prestopajo državne meje in s tem dosegajo nova obzorja in nove izzive. V našem podjetju dojemamo širitev na tuje trge kot priložnost, da skupaj z naročniki stopimo korak dlje ter jim olajšamo poslovanje s tuje govorečimi poslovnimi partnerji.

 

V podjetju Kosednar d.o.o. smo s tem namenom razvili novo vejo storitev za vse, ki svojo poslovno priložnost vidijo na tujih trgih. Ponujamo prevode celotne poslovne in strokovne dokumentacije v tuje jezike in obratno. Prav tako se zavedamo, da je sestanek s tujim poslovnim partnerjem ključnega pomena za sklenitev »dobrega posla«. Angleščina je univerzalni jezik v poslovnem svetu, zato smo poskrbeli za jezikovnega strokovnjaka - anglista, ki spremlja naše naročnike na sestankih s tujimi poslovnimi partnerji in tako povečuje možnost in uspešnost sklepanja poslov z njimi. 

 
Veliko podporo pri izvajanju dela računovodskega servisa predstavlja zmogljiv informacijski sistem. Uporabljamo programsko opremo podjetja SAOP d.o.o. iz Nove Gorice , ki je eden vodilnih ustvarjalcev programskih modulov v Sloveniji. Ekipa vrhunskih strokovnjakov skrbi, da se zakonske spremembe in tehnološki napredek dnevno vgrajujejo v programe, tako da nam prihrani skrb za tekoče spremljanje zakonodaje.
v_pripravi.jpg
Kot samostojna organizacijska enota računovodskega servisa se ukvarjamo z vodenjem poslovnih knjig in evidenc za druge poslovne sisteme. Izdelujemo različne obračune, pripravljamo poročila, davčne obračune ter svetujemo na področju poslovanja, davkov in financ.

 

Delo opravljamo v lastnih prostorih, naše podjetje pa predstavlja visoko usposobljen in izobražen kader z veliko raznovrstnega, svežega ter posodobljenega znanja in veščin,  kar je v današnjem času gonilo vsakega podjetja. Z najnovejšo in hitro delujočo telekomunikacijsko, informacijsko in računalniško opremo dvigujemo raven tehnološke opremljenosti, kar je tudi  pogoj za kvalitetno opravljanje storitev.

zelena_kljukica.jpg

 
E-Novice
Aktualno

Stik
an image
Kosednar računovodske in druge storitve d.o.o.
Gradišče I/117
 
1291
Škofljica

Email: info@kosednar.si

+386 (0)1 366 2009